Saturday, January 16, 2010

Reiki

Just täna ja praegu,

ära vihasta,

ära muretse,

ole tänulik kõige eest,

tee oma tööd hoolsalt,

ole hea kõigi suhtes.

Minu ellu tuli Reiki aastaid 8 tagasi ja kui olin lõpetanud meistrikursuse, siis sain kõige suurema Saladuse teada..kõik on üks, kõik on armastus ja iga inimene saab kanaliks olla tervendavale ja armastavale energiale, kutsu seda siis kuidas tahad.
Seda sain teada tänu oma Reiki õpetajale, kes oskas mulle Reiki olemuse täielikult selgeks teha meistriõppes, sest enne seda käisin 2 kursust teise õpetaja juures, kes uskus seda, mida õpetas, aga ei suutnud mind sellesse uskuma panna, ega mulle arusaadavaks teha, mis see Reiki endast siis õigupoolest kujutab, peale selle, et saan käte abiga teisi tervendada.
Jaapanlane Mikao Usui pani sellele energiale nimeks Reiki ja peale mõningat aega, nähes,et energia toimib ja ravib, avas ta ka esimese kliiniku 1922 Harajukas, kus seda siis teistele õpetada, sest isegi nii lihtsat asja, nagu armastuse, rahu ja tervendava energia kanaldamine on mõistetamatu "müstiline" oskus.
Tegelikkuses on asi lihtsam, sinul on kõik selleks, et seda vahendada, pead lihtsalt isetult soovima ja südame avama.
Muidugi kursused on väga vajalikud, sest millegi nii lihtsa kanaldamine võib olla sinu jaoks suur küsimärk..kas see on ikka tõeline ja kas see on ikka see?!
Need pühitsused annavad sulle nii öelda tuge, et jah, sa oled need saanud, ja oled "valmis".
Tegelikult kursus on sulle vaid teealgus, sa pead ise edasi minema sügavamale ja see, mida sa õpid, on raske..õpid isetust ja teistmoodi maailma tunnetama.
See on huvitav ja silmaringi avardav,eluenergia , mida kasutada terve elu iseenda peal, loomadel, looduses jne.
Pead endale leidma hea õpetaja, kes sulle pisidetailid selgeks teeb (eneselaadimine ja enesepuhastamine) , sest paljud "õpetajad" on täiesti eksinud nii lihtsas energiamaailmas ja poogivad Reiki energiale mingeid hulle valemeid juurde..ehk siis teevad nii ilusa ja lihtsa asja naeruväärselt keeruliseks, pluss muidugi paneb mõtlema, see summa mida paljud küsivad selle õpetuse eest ja kuidas Reiki õpetajad käituvad-
Olles Reiki õpetaja, siis sa ei saa olla nii sooda, et sa hakkad oma õpilasi ähvardama, et sa keerad Reiki "kraanid" kinni, kui õpilased ei tee nii nagu sina ütled, mis on iseenesest täiesti debiilne, vabandage väljenduse eest. Mitte keegi ei saa Reiki "kraane" kinni keerata!!! :)
Energia on ja jääb, ükskõik mis, see on palju suurem, kui ühe inimese ego.
Nii, et järgmine kord kui tunnete, et pea tahab valutada, peske käed voolava vee all puhtaks ja asetage enda peale, silmad kinni ja kujutlege kuidas armastuse hele(või kuldne või roheline), jumalik, tervendav valgus teie kroonchakrast teisse voolab..teie energiakeskuseid laeb ja teid tervendab.
Laske vabaks enda mõtted ja te saate abi.

No comments:

Post a Comment