Friday, January 8, 2010

Hing

Vaimne kasvamine ja arenemine on keeruline teekond tühjuse algusest maailma lõppu..
Mõnikord võib olla tajumine väga lihtne- kaasasündinud ,mõni õpib seda elu jooksul ja samas
paljud jäävad hingelises arengus kinni..või lõpetavad, kui see tundub liiga raske.
Ma tean, et on inimesi, kes ei tahagi Sellest Maailmas midagi teada ja näha, sest see on nende jaoks liiga hirmutav, see on sügavalt isiklik otsus, mida tuleb austada.
Aga kui sa oled sündinud siia vaimset arengut täiustama, siis ükskõik kui kõvasti sa ka ei püüaks end sellelt suunalt ära keerata, sinu elu annab sulle märguandeid pöörata end õigele teele..kui sa ei kuula, lähevad märguanded tugevamaks..kuni selleni välja,et su elus juhtub midagi tõsist- kas siis haigus, lähedase kaotus või elad sa ise surmaalse kogemuse läbi.
Sa ei saa inimesena keelata oma hingele seda, mis on tema olemus ja "töö"
Me kõik oleme Üks..Üks loomadega..Üks Maailmaga, meie hingamine on Üks..meie olemine on Üks.
Me ei saa end eraldada üksteisest, loodusest ega Maailmast.
Ei saa eluajal eraldada hinge ja keha.
Ka kõige pimedamas sündmuses peitub valgus ja tasakaal, märguanded sinule, kes sa oled oma arengus täiuslik. (mina unustan selle ära, kui mure puudutab mind isiklikult)

Inglid on selleks,et meid aidata ja juhendada..
Igaühel on oma Kaitseingel , kellega on eelnevalt kokku lepitud, et ta jääb sinuga sinu eluajal, veel enne sinu sündimist kehasse..
Kui sul on halb, siis seisab su Ingel kaljuna sinu juures, mõtle seda järgmine kord, kui pisarad silma valguvad..ta on su selja taga ja ümbritseb sind oma suurte tiibadega, pakub sulle turvalisust ja lohutust..
Ma tean, et sa Tunned, kui sa ei mõtle..

"Spiritual freedom cannot be explained in words, it is beyond words. But amazing thing is that these wonderful creatures of light, Angels, are available to each and every one of us to help us achieve spiritual freedom while we are here on earth"
Francesca Brown

No comments:

Post a Comment