Monday, January 11, 2010

Mis mind ees ootab homme..a see ja see ja see..

Ennustamine on olnud nii kaua, kui on olnud maailm, võib olla kauemgi, kes teab..ja on ka pärast meid.
On selgeltnägijaid, selgelttundjaid, meediumid ja kaartide pealt ennustajad (kindlasti on neid rohkem, aga kõigiga pole kursis)..aga ühe asja peale olen paar päeva mõelnud küll, või õigemini, ma pole vist kunagi eriti aru saanud, miks on paljud ennustajad õnnelikud, kui neil on oma püsiklientuur?
Pead sa ju inimest oskama nii palju suunata, kus muutud talle ebavajalikuks ja ei seo teda enda külge, aitad selleks, et ta oskaks ise edasi minna..
Hea tunnetaja peab ikkagi end inimese jaoks lõpuks nähtamatuks tegema, ei saa Sinu eest ju Sinu elu elada ja sa ei saa koguaeg oma tulevikku teades seda ka kontrollida.
Sina oled ju see, kes peab võtma vastutuse oma elu ja tegude ees..mitte ennustaja, keda kord kuus regulaarselt külastad või iga teine nädalavahetus.
Kasvõi sammhaaval ja sekundite toel astuma positiivsema elu suunas, tagasilööke on, ma tean..aga me unustame selle, et tahamegi kogemusi ja läbi kogemuste toimub sisemine areng, meis on tasakaal- me ei oskaks näha päevavalguse võlu, tundmata öö embust.
Inimesed tahavad teada oma tulevikku, tahavad loota,et tulevikus peituvad saladused on paremad, kui need, mis on meil praegu siinsamas.
Sinu tulevik on sinu mõtted, mida mõtled täna..sinu tulevik on sinu tegu, mida tegid täna..naudi seda siin ja praegu, mitte ära ela ajas, mida veel ei eksisteeri sinu jaoks
(Mis siis, et väljaspool seda maailma ei eksisteeri aega üldse ja meie minevik, olevik ja tulevik on tegelikult üks ja seesama ja nii head tunnetajad sind näevadki-tervikuna aga selles pole point praegu, eks.)
Me käime uudishimust ja me käime, sest me oleme sassis, meil on vaja juhatust..meil on tegelikult ennustajaid vaja, aga kõik pole kuld, mis hiilgab.
Olen minagi käinud ennustajate juures ja ma ei ütle,et enam ei lähe..on ka neid kes kasutavad kaarte abivahendina (inimese alateadvusele on kaartide kasutamine mõjuvam) ja tegelikult näevad suletud müüride taha ka niisama, nemad on ilma püsiklientuurita, nemad on õiged ja nad ei luba enda ümber inimesi, kes käivad rohkem kui korra-kaks aastas, kui sedagi.

No comments:

Post a Comment