Sunday, March 21, 2010

Vladimir Megre "Anastasia"

Aastaid 7 tagasi hoidsin seda eestikeelset raamatut käes ja omati panin tagasi raamaturiiulile..ju ma siis polnud selleks veel valmis, mida see raamat endas peidab.
Asi unustatud.
7 aastat hiljem näen seda raamatut enda meelekujutluses ja hakkan uuesti otsima, kahjuks on see läbi müüdud igalt poolt, nojah..mul pole pettumust, mul on ainult teadmine, et ju siis tuleb ta ise minuni, kui hoian soovi südames.
Nädal möödus ja juhuslikult nägin seda raamatut UK netipoes, olen harjunud oma raamatuid tellima sealt, mugavus ja hea hind+ tuuakse koju kätte..esimesel leheküljel oligi see raamat vaadates mulle lõbusalt otsa, et noh..siin ma olen..
Paar päeva hiljem on raamat minuni jõudnud ja kuna mulle meeldib lugeda, siis eemaldusin ja hakkasin lugema, algus oli küll selline, et no milleks..umbluu ja pealuu;) aga ometigi on kõik tõsi..lihtsalt me ei ole nii arenenud oma mõtlemises.
Raamat räägib naisest, kelle nimi on Anastasia ja kes on kasvanud ja elab siebri taigas, ilma koduta ja ilma riieteta, alasti hingelt ja oma olemuselt..ühes loodusega.
Ma lugesin ilma emotsioonideta ja ei saanud aru, miks räägitakse, et see on elumuutev raamat paljude jaoks, maailma enim müüdud ja enim varastatud raamat, millel on tohutu jõud.
Kui oli veel 10 lehekülge lugeda jäänud siis mingite ridade ajal tundisn mingit ülevoolavat energiat ja pisarad tulid silma, ja nii iga järgmise leheküljega.
Ma polnud tähele pannud seda, et siis kui ma hakkasin raamatut lugema, sel samal päeval hakkasin ka tugevamalt mõtlema sellepeale, et minu soov on elada metsa ääres maakodus näpud mullas, naljakas..hiljem lugesin,et just seda ongi see raamat miljonite inimestega teinudki..viinud lugejate südamed tugevamalt loodusega ühte.
Raamat leiab tee inimesteni, kes on selleks muutuseks valmis.
Nüüd ma tellisin igatahes veel 2 osa, kokku on sel sarjal 9 raamatut, 8ndal raamatul on 2 osa..eks siis näeb, mis mõtteid need teised raamatut endas peidavad.
Need kes loevad..olgu see muinasjutt või reaalsus, kuid kui üks raamat suudab inimesed loodusele mõtlema panna..miks siis mitte uskuda selle naise olemasolu..ise ma teda sinna siberi taigasse otsima ei läheks, olen liialt oma riietes ja soojas voodis kinni, et paljalt ringi lipata ja muru peal magada:)

5 comments:

  1. Lahe, ise olen ka suur Anastasia raamatute fänn. Tõeliselt elu muutev informatsioon :)

    ReplyDelete
  2. Anastasia raamatud on võimsad, tean omast käest ;)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Vastus tuleb küll 5 aastat hiljem, sest ei ole kunagi vaadanud kommentaare :) aga teised raamatut ei jätnud muljet, neutraalseks jätsid..Anastasia raamat oli kõige sügavam.

      Delete
  4. Ise tahaks ka teada, mis mulje ka teised raamatud jätsid ?

    ReplyDelete